live from New York

Hi guys. I’m just sitting here in the lobby of our hotel, the Barclay Intercontinental. It’s a Barclay hotel, but smoking sigarettes is not allowed. It’s just great and amazing overhere. Everything is hugh. The big steak in the restaurants and the boobs of the serving ladies. Tomorrow we go visit Ground Zero, the Empire State Building and more touristtrackers. And in the evening we will go to a stripshow, a couple of blocks further. Yieeeeeeee-ha!

 • Bertil J. Kok

  Kijk, dat er gelogd wordt vanuit NY is perfect! Daar houden we van. Maar dat interessante gedoe om het dan direct in het Engels te doen….. Tsss.. But eh… have fun, especially at the stripshow of course. Yieha to you too!

 • Flipje

  Rayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,
  Heb je al een cowboyhoed op? Ga je naar de scene van Sex and the City? Leer je nu ook line-dancing (leuk voor op afscheidsfeestjes). Heb je al een Amerikaanse kip ontmoet “are you tokking to me…?”

 • Joost

  Je hebt het over een ‘big steak’ maar niet over ‘big boobs’. Das toch niks voor jouw 🙂

 • Bren

  Ray zit niet voor nix in een kakhotel 🙂 Sigaartje? Fijn dat je je zo vermaakt, ben benieuwd naar de volgende foto.

 • rinkelbel

  Zeg Ray… die Barclay. Is dat familie van die populaire Fransman, die zojuist is overleden? Want dan wordt je hotel straks in rouw gedompeld. Maar ach…vakanties breng je over het algemeen buiten het hotel door. Have a lot of fun man!!! Knipe in die boobs…tet! Tet! 😀

 • Kareltje

  Hoe is het eigenlijk met de roomservice in the city that never sleeps? 😉
  Ik zeg have fun en log on.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.