vakantie!

Toen enkele maanden geleden in een mailtje werd aangegeven dat de Kokjes naar Landal Warsberg gingen en dat daar vast ook wel leuke huisjes waren, kwam het zinnige plan in me op om eens op die website te kijken. Zo gezegd, zo geboekt. Inderdaad, een huisje voor 6 personen is best groot voor als je met z’n tweetjes gaat, maar voor wat gezelligheid moet je soms wat euri over hebben.

Vrijdag 22 juli heb ik Linny van school gehaald en zijn we naar het Duitse land vertrokken. En met iemand die vanaf Heerde vraagt of we er alstjeblieft al bijna zijn is 450 kilometer, waarvan een fiks deel over B-wegen, een heel eind… Tegen een half vijf smiddags kwamen we aan. Bagage uitgepakt en daarna maar eerst een BITburger gehaald bij de Kokjes.

Op zaterdag samen met Linny naar universiteitsstad Trier geweest, waar we met vriendjes Jan en Esther hadden afgesproken. We zaten op een terras bij de meest foeilelijke muur die ik ooit gezien had. De Porte Negra, heet het kreng. Later meldde de heer Kok dat dit de oudste muur is die in Duitsland staat.

En wat hebben we verder gedaan?

– elke dag lekker gezwommen

– Linny heeft veel (zei ik veel? ik bedoelde: héééééééél veel) in de speeltuin gespeeld

– elke dag op het terras

– lekker uit eten geweest

– naar een roofvogelshow geweest

– een wijnproeverij ondergaan

– met de kabel- en rodelbaan

– naar de ijsshop geweest

– en nog veel meer…

En dan gaat zo’n week toch wel weer snel voorbij, met plezierig gezelschap en een leuke omgeving.

Verdere vakantieplannen? Misschien in het najaar nog een echt toeristisch uitstapje. All-inn naar Turkije of Tunesie of zo…

Euhm… op deze laatste foto ontbreekt Linny. Die zat in de sp**lt**n…

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.