live muziek

Het was heerlijk weer en dus besloten goede vriend Chris en ik om maar even in de stad te eten. Doel was om bij Het Wijnhuis een vorkje te prikken (de pastasalade is daar erg lekker). Helaas, het Wijnhuis was dicht, maar de aanwezigheid van het terras bij Bella Napoli én live muziek op het podium voor het stadhuis vergoedde veel, zo niet alles. Bertolf Lentink, de zanger van The Junes en één van de meisjes van Ysis (ik dacht Sanne) maakten er voor een paar honderd studenten een erg leuk optreden van. Geweldig. Gewoon op maandagavond de stad in en live muziek. Te gek. Dat zou veel vaker moeten gebeuren! Ik belde nog een andere vriend, maar die had het heftige weekend nog in de benen en durfde het niet aan om de stad in te gaan. Jammer hoor:-)

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.