amazing

Ik heb het niet zo op Idols. Sinds Nederland Jamai liet winnen heb ik het programma niet meer gezien. Toch is de formule wel goed. Idols wordt overal op de wereld gehouden. Wat denk je van dit filmpje uit America. Bij de voorrondes: 11-jarig meisje zingt Jennifer Halliday (mooi liedje trouwens, And I am telling you). Mooi ook als ze haar laatste uithaal heeft voltooid: even zwaaien naar paps en mams.

Jury: you came on this stage and you blew us away.

Commentaren van kijkers: "OMG! I’V NEVER HEARD A BETTER VOICE !!!! IS SHE FOR REAL!???", "this is …………………………….. no words can say what i feel now ….", "ca envoies du gros … UN-BE-LI-VI-BLE !!!", "oo god wat een stem ik krijg hellemaal kippen vel overal ik tril op mijn stoel"

Persoonlijk zeg ik: fantastisch. Superlatieven van toepassing. Wow.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.