hens

Met de verhuizing die steeds meer aanstaande is ga je zo eens terugkijken. Wat ga je missen aan je huidige huis en of de huidige buurt.

Al vaker schreef ik over mijn huis en mijn buurtjes. Licht ontvlambaar, maar soms ook buitengewoon aardig. Vanavond was er weer eens wat onenigheid. Bijna altijd is er dan ook alcohol in het spel. Uiteindelijk leidde het tot de komst van de brandweer en de arrestatie van één van de buurmannen. Dit zijn dus de dingen die ik niet ga missen!

Of toch wel?

 • Bluesmeister

  Hmmmm….ik denk het van niet….of je moet van dit soort acties houden 😉

 • Joost

  Jawel, dit ga je missen man. Was altijd leuk voor een paar sappige logjes en verhalen op het werk.
  Ik zeg … nodig Doetie en ome Lo uit in je nieuwe buurt

 • ie weet wel wie

  hier mu’j nie mee spot’n ray, ie weet best dat ik oe autoo ook wel ken, ik beuk die ruuten zo inne beetien bezine dr bie en weg is oe mooie mitsoebietsie! burp!

 • Redbliksum

  Ome DOET RULEZZZZZ
  Nee in je nieuwe buurtje ga je last krijgen van buurvrouwen die hoognodig zwanger willen worden (huisje boompje beesie buurt zo’n nieuwbouw projectje)en omdat pappa niet kan thuiswerken moet P-king de honeurs maar waarnemen hahaha. Laat die webcam maar lopen !!!

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.