schaatsen

Zoals gemeld was Lin deze week bij mij. Altijd leuk, die kerstvakantie. Veel dingen gedaan (als de tijd mij gegeven is maak ik er dit weekend nog wel een fotocollage van:)). Vandaag, vrijdag 5 januari, gingen we ‘stadten’, naar de bioscoop (Happy Feet, erg leuk), pizza eten bij de beste pizzeria van Zwolle (met in ieder geval de allermooiste serveersters, adres (van de zaak) op aanvraag) en… schaatsen. In Zwolle hebben ze aan de rand van het stadscentrum een klein ijsbaantje neergekwakt. Het lijkt nergens naar, maar dat is een klus voor de nieuwe stadsmarketeer, lijkt mij. Het kan veel beter, en sfeervoller. Ik zeg: Grote Kerkplein, terrassen eromheen, heaters erbij en wat koek- en zopie stands. Succes verzekerd. Maar goed: Lin vond dit baantje ook superleuk. Volgende week toch nog maar een keer terug dus…

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.