weekendje strand

Het was druk, afgelopen weekend in Scheveningen. Op zaterdag viel het nog mee, maar op zondag besloten wel héél veel mensen om richting het strand te gaan. Niet zo gek ook; 27 graden én het NK Beachvolleybal, waar vele duizenden mensen op afkwamen. Was weer een leuke klus om te doen. Op zaterdag wat lastig qua materiaal (geen regieverbinding met ‘de wagen’, geen standen in beeld) maar op zondag verliep alles vlekkeloos. Ook leuk het co-commentaar en de samenwerking met Bas van de Goor en Sanne Keizer (op de foto 2e van links). Leuke crew van Eyeworks; prettig samenwerken dus. De beelden zijn hier nog te bekijken.

Hier het podium bij de dames (ik gok dat er hier meer heren dan dames komen, qua logbezoek, vandaar).

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.