uitgekeken

Ergens voor de kerst schafte ik in een lokale dvd-zaak de complete serie van ‘The West Wing’ aan. Welnu, mocht u me in de afgelopen anderhalve maand wat afwezig hebben gevonden: dat klopt. Maar het is me gelukt. Ik ben er doorheen. Gisteravond ging de laatste van de 40 dvd’s (elke dvd gemiddeld 4 afleveringen) uit de dvd-speler.

Ik ben normaal niet zo van de series, maar The West Wing is in elk opzicht briljant. Opzet, dia- en monologen, geloofwaardigheid, spanning, humor, en natuurlijk ook de acteurs. De twee op de foto werden mijn favorieten: Bradley Whitford (in zijn rol als Josh Lyman, 2e stafchef) en Janel Moloney (in haar rol als zijn assistente). Ik wil er wel een koopadviesje aan wagen. Mooie tv. De beste serie die ik ooit gezien heb. En nog steeds te koop, zowel compleet als in delen.

Maar goed, wat nu? Ik heb voor mijn gevoel sinds eind december (vooral hun) lief en leed met ze gedeeld. De cast is zo ongeveer familie geworden. En nu zijn ze, na ‘zeven’ seizoenen, gewoon weg. Boehoe!

  • Anne

    Ja, ik heb hetzelfde gevoel. Het eindigt!
    Overigens is dat wel veel beter als maar steeds doormodderen. Nee deze staat als een huis.
    Overigens: dat ze Toby zo’n plot schrijven deed ook wel pijn!

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.