Vier op een rij

Vanmiddag met Linny naar het zwembad geweest. Blijft mooi om te zien hoe snel ze vriendjes en vriendinnetjes maakt. Gezellig spelen, springen, bommetjes maken en van de duikplank. Het wordt echt tijd voor zwemles, dan hoef ik die vleugeltjes ook niet steeds mee te nemen. Thuisgekomen haar nieuwe stereo op ‘r slaapkamer geinstalleerd, waarna ook de discolampen en de spiegelbol aan moesten. Daarna in de woonkamer spelletjes gespeeld. Puzzels en vier op een rij. Dat ging niet zo goed. Linny bedacht namelijk dat de regels van het spel zo waren dat zij altijd mocht beginnen Ên mijn stenen niet bij die van haar in de buurt mochten komen. Tja… en toen dat wel gebeurde, beende mevrouw boos naar boven. Vrouwen…

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.