mijn dierenwereld

Delinyah heeft een nieuwe hobby. Naast paardrijden -afgelopen zaterdag de eerste les, binnenkort meer info- bouwt ze nu haar eigen website. Kan prima, op internet zijn vrij eenvoudige click&build sites te vinden, zoals www.webklik.nl. Aangezien ze een zelfbenoemd ‘dierenredder’ is (die term komt van een redelijk zwakzinnig televisieprogramma op Nick Jr, als ik me niet vergis) gaat haar website over ‘dieren’. Ze maakt de site helemaal zelf, let niet op de schrijffouten, dat komt allemaal nog wel. Mijn persoonlijke favoriete pagina is ‘insecten’. De eerste regel "insecten zijn kleine diertjes maar de wesp is een afschuwelijk beest‘ vind ik vermakelijk. De site staat hier.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.