vakantie

Vorig jaar waren we te laat met reserveren en zat het resort van onze keuze al vol. Vandaar dat we dit jaar de reisgidsen maar snel in huis hebben gehaald. En ondanks dat we in eerste aanleg een voorkeur voor Turkije hadden hebben we dit jaar toch gekozen voor Griekenland. Op 4 juli landen we op deze landingsbaan (zie plaatje) op Corfu-airport. En dan zitten we (via Arke) in dit resort: Aqualand Village. Met een giga waterpark en enorme glijbanen. Ben benieuwd…

Weet u al waar u op vakantie gaat?

  • Janneke

    Ik ben net terug van vakantie (Flaine, Franse Alpen), nog geen idee of er dit jaar nog een vakantie in zit, dat maakt me ook niet zo uit. Heb in de zomer toch geen vrij, dus dat wordt tussen het werken door lekker veel terrashangen 🙂

  • Floris

    Leuk dat je naar Hotel Aqualand Village gaat! Als je meer wilt weten over het hotel check: http://www.aqualandvillage.nl of laat een beoordeling achter na je verblijf bij het hotel.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.