Diner: Peppermill

In navolging van de briljante serie ‘dichters op dinsdag’ (onder andere te volgen via het weblog van Heyrik start dit weblog met een geheel nieuwe serie: diner op donderdag. Bezem probeert eigenlijk elke donderdag in de stad een hapje te eten. Meestal met de Keurbaas of Mozes. Vandaag zat ik met de Keurbaas bij De Peppermill aan de Jufferenwal. Lekker gegeten. De mosterdsoep was erg lekker, da’s echt een aanrader. Lekker veel brood erbij met fijne tapenade en de onvermijdelijke bak kruidenboter. Als hoofdgerecht nam ik de ‘Filet Mignon’, volgens het menu: ‘malse, gegrilde ossenhaas’. Welnu, dat was ie. Erg lekker. De Keurbaas werkte ondertussen de Rib Eye steak naar binnen. Ook aan de overzijde van de tafel hoorde ik geen klachten. Tot slot koos ik voor het toetje Sweet Dreams (misschien kan ik dan vanavond wel de slaap vatten), Keur hield het bij een cappuccino. We mochten weg toen we € 67,50 hadden neergeteld.

Oordeel
Prijs…………………..7
Kwaliteit……………..8
Comfort………………7
Parkeergelegenheid….8
Bediening……………7,5
Totaaloordeel……….7,5

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.