Zoë!

Zoë!Zo heet ze. Onder de 50 centimeter en bijna 8 pond. Officieel heet ze Zoë Kayleigh. En daar zit weer een verhaal aan. Al sinds Paula en Ray vriendjes zijn (al een jaar of tien, denk ik) was het duidelijk dat áls Paula ooit een dochter zou krijgen dat ze dan Kayleigh zou heten. Precies, naar het prachtige liedje van Marillion. Toch had ook Peter nog iets in de namenmelk te brokkelen. Vroeger, toen Peter nog Petertje was, las ie een keer ergens de naam Zoë. En die naam is ‘m altijd bijgebleven. Best of both worlds dus.

Omdat je natuurlijk niet met lege handen aan kunt komen had ik smorgens even gebeld met de firma Blok in Hattem. Daar kun je allemaal leuke cadeautjes voor newborns krijgen kopen. Ik heb er een mooi badjasje en slabbetje besteld, met natuurlijk de naam er (rose) op geborduurd. Het setje heeft een ereplaatsje gekregen op de slaapkamer! Een wolk van een baby. Super. Ome Ray wenst Zoë, Paula en Peter een fantastische toekomst.

 • faya

  Leuke naar hoor Zoë! Kayleigh vind ik ook mooi. Dat nummer van Marillion doet me altijd denken aan iemand…. 😀

 • Flipje

  In de serie Flying Doctors komt ook iemand voor die zo heet. Zoë is van oorsprong een Griekse naam en betekent ‘Leven’. Kayleigh stamt uit het Engels en betekent ‘verheugen/verblijden’ (rejoice) of ‘schoonheid’ (beauty), ligt eraan hoe het gebruikt wordt.
  Hoe dan ook, gefeliciteerd met je semi-nichtje!

 • Karin

  Mooi hoor!! Wens ze geluk..

 • Paula

  En een superkado dat het is, nogmaals bedankt!!!
  Tja, en jij was de enige die het aardig goed had voorspeld met je ‘het wordt een meisje en dan heet ze Kayleigh’, vooral dat laatste wist niemand.
  10 jaar alweer??? En nog altijd zien we eruit als 18-jarigen he?! 😀

 • Marleen

  Hoi, gelijk hebben ze om hun dochter Kayleigh te noemen. Mijn dochter heet ook Kayleigh en het is een prachtmeid van alweer bijna 7. Kom maar eens op onze site kijken………
  Groetjes,
  Marleen, mama van Kayleigh en Esmay

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.