Diner: Taste of India

Diner op Donderdag is een succes. Die conclusie mogen we wel trekken sinds gisteravond. Logvrienden Faya en Heyrik kwamen een vorkje meeprikken. Eerst een compliment aan het gezelschap: ik vond het erg gezellig. We hadden afgesproken aan de Nieuwe Markt bij het Indiaas terstaurant Taste of India. Parkeergelegenheid voor de deur, dus dat was geen probleem. Daarmee pakken we gelijk maar even een probleem in de beoordeling op. Op dit moment wordt parkeergelegenheid, evenals comfort en bediening, net zo zwaar gewogen als kwaliteit. Een beetje vreemd. Vandaar dat we vanaf heden de kwaliteit met een factor 3 gaan vermenigvuldigen. Later volgt nog wel een tussenstandje. Qua keuze was het makkelijk. Heyrik had bij een recent bezoek aan dit restaurant gekozen voor de Tandoori Mixed grill. Ook de Keurbaas en Bezem kozen dit gerecht. Faya bleek ook behoorlijk gerechtentrouw en koos voor iets zoets wat ze ook al eerder had verorberd. . Na een tijdje kwam de warme hap op tafel. De bediening was wat klungelig, maar de glimlach van het oudste meisje maakte veel goed. De kip was prima gegaard en fijn, maar nooit erg scherp gekruid. Er kwam prima nan (plat Indiaas brood) op tafel en wat bakjes rijst. Ook heb ik nog een bakje salade zien langskomen, maar daar werd niet heel erg veel gebruik van gemaakt.

Voor het nagerecht besloten we in de sfeer te blijven en kozen we voor Indiaas roomijs met pistachenoten en kruiden. Nadat eerst het nagerecht van de Keurbaas was omgevallen en hij het toetje dus iets later kreeg gingen we van start. Ik vond het niet zo, heb ook de helft laten staan, maar bij Heyrik, Faya en Keur ging het ijs erin als koek.

Leuk is ook dat we de ambitie hebben uitgesproken om van Diner op Donderdag een Zwols Festijn te maken waarbij we toch wel een keer de IJsselhallen vol moeten kunnen krijgen. Qua mediadekking zitten we natuurlijk al goed… We rekenden met z’n viertjes 100 euri af.

Oordeel
Prijs…………………..7,0
Kwaliteit……………..6,8
Comfort………………6,5
Parkeergelegenheid….7,5 (goed maar duur)
Bediening……………6,5
Totaaloordeel……….6,8

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.