jac chapel

Het zal niemand ontgaan zijn, de Olympische Winterspelen zijn begonnen. De eerste plakken voor Nederland zijn binnen. Het begon met Sven Kramer op zaterdag, en op zondag reed Ireen Wust naar een gouden plak op de 3000 meter. Renate Groenewold werd tweede. Ik zat in de auto, onderweg met Linny naar Hoogeveen. Radio 1 stond aan, opgewonden klanken vulden de auto. De rit van Anni Friesinger, die van de verslaggever alles mocht winnen wat ze wou winnen, maar niet nu. Friesinger eindigde op een tijd ruim na Wust en Groenewold, en de verslaggever was tevreden. De laatste rit werd zo ongeveer juichend verslagen, want Hughes bleek niet in staat de Nederlandse tijden te benaderen. Televisie is mooi, maar soms is radio minstens net zo mooi. Of mooier. Helemaal als Jac Chapel de verslaggever is.

 • Anne

  Zijn enthousiasme is wel mooi, alhoewel hij ook geregeld doorslaat.

 • Rinkelbel

  Beter dan Jan Mulder op Talpa. Die plijt tegen het vroege vlaggen van grensrechters. Waarbij voorbeelden worden gegeven met denkbeeldige lijnen. Let op mijn woorden: binnen een paar weken wordt een buitenspeldoelpunt goedgekeurd en dan zegt onze Jan: Stond die grensrechter soms te slapen? Dan zeg ik: nee Jan, die heeft helaas teveel naar jou geluisterd.

 • Janneke

  Jacques Chapel is goed ja! Op de radio moet er toch iets heel erg compenseren voor de missende beelden… Heb vanmiddag overigens televisie gekeken, gaaf die Ireen Wüst, een jonge hond.

 • Andre

  Topper die Jac. Zat ook in de auto terug van NAC. Doet me erg denken aan Theo Koomen. Zag meer dan er was, maar geweldig om te volgen en de verloren uren in de auto te vullen.

 • heyrik

  met wielrennen is hij tamelijk briljant nou en dan

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.