theo maassen

Zondagavond mocht ik voor de eerste keer plaatsnemen in de bankjes van het nieuwe Zwolse theater, De Spiegel. Vorige week bleken er nog wat kaartjes beschikbaar voor Theo Maassen. Nu komt er niet veel goeds uit Eindhoven, maar Theo Maassen kan er wel mee door. Leuke, vaak droge humor. Zijn sketch van jaren geleden over Andre Hazes is legendarisch. Zoek maar eens op met Kazaa of Limewire;)

De Keurbaas en ik werden al vrij vlot van onze plaatsen gelicht. We zaten namelijk op 2e balkon links, maar we moesten volgens onze kaarten in de loge 2e balkon links zitten. Daar waar over een week Koningin Beatrix ook komt te zitten. Leuk. Theo Maassen maakte er een leuke show van. Hier en daar schokkend, daarna weer erg humoristisch, en natuurlijk pakte Maassen ook de boodschap die de meeste hedendaagse cabaretiers hebben: waarom zijn we op aarde en waar staan we nu? Met de telefoon heb ik een stukje van de voorstelling opgenomen. De geluidskwaliteit is niet helemaal geweldig, maar met wat moeite kun je vast wel verstaan wat er gezegd en gezongen wordt. Luisteren >>

  • vrouw op de voorste rij

    ik moet wel zeggen dat theo maassen niet geschikt is voor de gelovige bejaarde. ik heb mijn wandelstok doormiddel gebrokken van al het grove taalgebruik over sex en jezus christus. de volgende keer maar weer tineke schouten doen.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.