zwartboek

Aanrader. Ik denk ik bewaar het commentaar eens niet tot het eind. Gisteravond naar de première van de film Zwartboek geweest. De nieuwe film van Paul Verhoeven, met een schitterende cast. Hoofdrolspeelster Carice van Houten speelt de sterren van de hemel en is onder leiding van Verhoeven onderweg naar haar internationale doorbraak. Maar ook Thom Hoffman, Sebastian Koch, Derek de Lint en Dolf de Vries spelen erg goed in de 137-minuten durende film. Waar de film over gaat staat op verschillende sites goed beschreven, zoals ook bij nos headlines. Maar goed. Aanrader dus. Als je ook gaat kijken laat dan even weten hoe je het vond?

 • Sjoukje

  Over het algemeen vind ik Nederlandse films niet zo goed op een paar uitzonderingen na.
  Mocht ik hem gezien hebben dan laat ik het even weten.
  Groetjes Sjoukje

 • Joost

  Ik dacht dat jij alleen maar “Zwartkruis” zou kijken

 • Pjotr

  zwartbroek, zwartkruis. whatever. Ik heb hem al op de nieuwsgroepen gezien en daar waren de commentaren slecht… ongetwijfeld ga je daar zo naar je lunch (zooooooooooooooooooo) op terugkomen…

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.