staphorst & ajax

Afgelopen zaterdag bezocht ik voor RTV Oost de voetbalwedstrijd Staphorst – SJS. Leuke wedstrijd, prettig voetbal, veel goals (9-0). Toch zoek je ook altijd naar leuke ‘plaatjes’. En zelfs na de blamage van gisteren tegen die oud-papierclub uit Rotterdam zal dit bord er wel blijven staan. Grappig.

 • Joost

  Zo’n bord zal je niet zien met “echte supporters kiezen voor de Pedofielen uit Eindhoven” hahahaha

 • Charisteas

  Alle ECHTE voetbalkenners en -liefhebbers houden van originele logo’s en niet van die commerciele namaaklogo’s.
  Behalve bij 020 natuurlijk want daar houden ze van alles wat nep is….

 • heyrik

  voetballers zijn onbetrouwbaar, bedacht ik me toen ikvannochtend de krant las en zag dat de speler die jij zaterdag interviewde na de wedstrijd naar Be Censuur gaat…terwijl hij daar tegenover jou geen woord losliet…zoiets overkwam mij onlangs ook al…rattenzijn het

 • Raymond

  Nee, nee. Ik interviewde ‘Martijn Brakke’ en niet ‘Rob Mijnheer’… die idd naar Be Quick ’28 gaat.

 • heyrik

  haaaaa….dan heb ik niet goed geluisterd, ik hoorde je over mijnheer praten, maar dan was dat het stuk over wie topscorer zou worden.
  Ik heb me wel vermaakt met je wedstrijdverslag. Wat een monsterscore! Je bleef er op een grappige manier nuchter onder.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.