oz bbq

Bij Omroep Zwolle hebben we de goede gewoonte om regelmatig met een groep mensen te gaan barbecuen. De ene keer met veertig man, de andere keer zijn het er net 20. Gisteren was zo’n andere keer. Samen met stagiaire Laura de voorbereidingen gedaan en om iets over zeven was het bakrooster gereed voor vleesch. Gelijk maar fors aan de gang, want de buienradar gaf aan dat ergens tussen acht en negen de relatieve hel zou losbarsten. Ze zaten er een half uurtje naast. Pas om kwart over negen begon het flink te regenen en hebben we het feest, exclusief bbq, naar binnen verplaatst. Het was weer erg gezellig. Alleen wel jammer dat sommige mensen dan na 12 uur weer muziek als ‘Me so horny’ moeten instarten:)

  • Mozes

    “jammer dat sommige mensen dan na 12 uur weer muziek als ‘Me so horny’ moeten instarten:)”
    Dat gebeurde dan wel nadat iemand enkele platen van Rammstein, Corry Konings en nog wat NL-wansmaak voorbij had laten komen op de 105.;-)

  • Janneke

    Wij wilden vrijdag ook gaan bbq-en maar het is uiteindelijk de indoorgrillplaat geworden (nou zaten we in het westen en daar is het net een stukje kouder dan in het warme oosten). Was ook lekker!

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.