the revival of pikachu

Linny is idolaat van Pokemon. Om meer precies te zijn: van Pikachu. Dat is een held, meent Lin. Wie ben ik om dat te betwijfelen. Een maand of vijf terug kocht Lin van haar zakgeld spaargeld een pratende Pikachu. Leuk ding, tot ie na een avond spelen buiten bleef staan en een flinke regenbui een einde maakte aan het pratende leven van Pikachu. Toch bleven Lin en de doofstomme Pokemon onafscheidelijk. Waar Lin was, was Pikachu (en omgekeerd, dat begrijpt u). Toch werd het gele kreng steeds smoezeliger. Tijd voor een nieuwe dus, maar in de speelgoedwinkels zijn ze vrijwel niet meer te krijgen. Een bazaar op internet bood uitkomst. Zondag na het klusje in Hengelo met Lin naar het Gelderse Wijchen gereden, en daarna -op de achterbank- drie kwartier knuffeltijd. Apart…

  • Mirjam

    Een tijdje terug was het hier in huis Diddle voor en na, gelukkig zijn nu alle aanwezige knuffels nog steeds goed genoeg om op bed te liggen.

  • Delinyah

    Aha, maarreh, die knuffel staat nog steeds ‘onder goede omstandigheden’ op m’n kamer hoor!!

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.