tellen

Lin had een heel aardig rapport meegekregen van school. Lang verhaal kort maken: het ontvangen zilverwerk moest dringend omgezet worden in tastbare Bart Smit rommel. Dat leidt dan tot bijgaand plaatje:

Vond ik wel herkenbaar. Ik -zo moet ik zelfs nu nog weleens horen- kon vroeger ook niet met geld omgaan. Als ik het had, moest het op. En het liefste aan dingen die ik nét niet kon betalen. Alles wat ik zag was "mooi" en "wou ik echt al heel lang hebben". Moet je nu eens gokken wie dat gedrag heeft overgenomen….

 • Joost

  hahahaha lachen man.

 • nadine

  Van mij denk, zie je ladenkast..

 • Peter

  haha. herkenbaar. elk weekend is het bij ons weer raak. “pappa, mag ik iets van mijn eigen geld kopen”? ja, je mag voor 3 euro iets kopen. en uiteraard valt er niets meer te kopen voor 3 euro tegenwoordig…… behalve snoepzooi… dus leren we het kind maar sparen……. maar de bus met geld gaat regelmatig mee en die gaat ook regelmatig open in de speelgoedwinkel en dan is het strooien…

 • Mirjam

  Mooi gezicht! Zo leert ze wel goed geld te tellen.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.