baldacci

In de winter lees ik meer dan in de zomer. Ondanks dat ik het heerlijk vind om me met een goed boek in een ligstoel onder de mediterrane zon terug te trekken, als het koud is lees ik meer. Er gaat in de winter zeker één boek per week door. En dat kan van alles zijn: literatuur, poëzie, of spanning. Sinds een week of twee ben ik wat boeken van David Baldacci gaan lezen. Qua schrijver een kruising van Grisham, Ludlum en Forsyth. Spannende boeken over spionage lezen altijd lekker weg, vind ik. Dat geldt ook voor de schrijfsels van Baldacci. Begonnen met ‘Geniaal geheim’, een boek dat ik niet weg kon leggen. In twee dagen uitgelezen. Daarom maandag maar gelijk naar de Bruna gegaan en er nog vier bijgekocht. Alleen ‘De laatste man’ moet nu nog gelezen worden. Het is dat ik (net als ongeveer vier miljoen andere Nederlanders) straks toch wel even wil zien wat Peter R. de Vries te melden heeft….

Wat ligt er (aan leeswerk) op uw nachtkastje?

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.