vakantie

Deze week is het de tweede week van de meivakantie. Linny was de eerste week bij haar moeder en deze week is ze bij mij. Helaas niet de hele week, vanaf woensdagavond is ze bij opa en oma omdat ik donderdagmorgen naar New York vlieg. Morgenavond heb ik een vergadering en dus komt oma oppassen. Vandaar dat ik zondag maar vast begonnen ben met wat opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. En ook de koelkast kon weleens een schoonmaakbeurt gebruiken…

Het komt niet vaak voor dat iemand wil helpen met dit soort kutklusjes, dus dit aanbod kon ik niet afslaan. Kom op Lin!

 • Bertil J.

  Ah, dat ziet er goed uit. Wanneer komt ze bij ons poetsen?

 • Mozes

  Ik had vanavond last van de maag…Hoe ver was dat flesje spa van afgelopen middag ook alweer over de datum? 8)

 • Raymond

  volgens de verpakking kon die nog tot volgend jaar…

 • Ivonne

  Wat zal jouw koelkast schoon geworden zijn zeg!! 😉
  Met zo’n lieve hulp wordt zelfs schoonmaken nog ’n leuke bezigheid!!! 😀

 • Joost

  Wat een smerige koelkast had jij zeg. Was zeker DE salmonella-kwekerij van Zwolle e.o.?

 • rinkelbel

  ‘Coole’ schoonmaakster. 😉

 • Lothiri

  Linny? Was dat niet het schattige meisje, dat door Bertil van 1.98m op werd getild en getraumatiseerd werd voor de “Cola-automaat”.
  Zucht, ik weet hoe het voelt.
  Ik leef met Linny mee, een echte geode schoonmaakster,… Die linny!

 • Delinyah

  Geweldig. Nou pap, je kunt een hoop van me verwachten hoor, maar als ik zelfs de tuin niet voor je wil schoffelen (wat overigens niet geheel vreemd is) doe ik dit ook niet meer. Ja, die heerlijke jaartjes zijn voorbij pap. Ghe ghe. #PuberKomtEraan #TochBenIkWelLief

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.