hommage aan bram vermeulen

Vriend Bertil blogde er onlangs al over: een tv-hommage aan Bram Vermeulen door de RVU. Afgelopen woensdag was er een muzikale herdenking. Of, zoals het op de website vermeld staat:

Voor een tot de nok toe gevuld Carré werden de mooiste liederen van Bram Vermeulen vertolkt door 16 Nederlandse en Vlaamse artiesten w.o. Paul de Munnik, Maarten van Roozendaal, Gerard van Maasakkers, Fay Lovsky, Kommil Foo, Jochem Myjer, Gé Reinders, Lenny Kuhr en Niet Uit Het Raam. Een bijzondere bijdrage wordt geleverd door Katarina Vermeulen, de dochter van Bram, die met haar optreden een uniek eerbetoon aan haar vader brengt.

Bijzonder dus. Zeker bijzonder genoeg om te beluisteren. Ja, de beelden moet u erbij denken. Vanavond om 20.00 uur op Radio 2. Ik hoorde vandeweek ‘De wedstrijd’ van Ge Reinders. Sinds het prachtige Bloasmuziek kan deze symphatieke Limburger niet meer stuk bij mij, maar dit is ook wonderschoon mooi gedaan. De lijst met liedjes staat hier. Kortom: luistertip!

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.