Diner: De notaris

Dit keer hebben we een plekje gevonden bij restaurant De Notaris. Midden in de stad, voor de Zwollenaren bij ‘het oude postkantoor’. Voor de deur stond een bord met de weekaanbieding. Eenmaal binnen kregen we de menukaart, waarna we toch van gedachten veranderden. Het weekmenu was niet helemaal wat we wensten. Nadat we de definitieve keuze hadden gemaakt kwamen er wat vers afgebakken broodjes op tafel met kruiden- en roomboter en wat tapenade. De broodjes waren nog niet op of de appetijtelijke serveerster kwam met de onvermijdelijke mosterdsoep voor Keurbaas en de Bezem. Er zat een wat vreemde substantie in de soep. Later bleek dit ham te zijn. Om eerlijk te zijn: de soep was niet zo. Beetje flauw. Weinig mosterd, weinig ham, weinig prei. Beetje jammer.

De hoofdgang kwam vrij vlot daarna. Voor de Keurbaas was er een brok ossenhaas, voor bezem wat varkenshaas met spareribjes. Een mooi bord. De spareribs waren erg lekker, de varkenshaas een beetje droog. Aan de overkant verdween dat grote stuk vlees in drie happen in de Keurskeel.

We besloten om geen nagerecht te nemen. De cappuccino was erg lekker, maar desondanks viel het toch wat tegen. Gelukkig vergoedde de humor veel. Toen we het over ‘over de tafel heenleggen en… ‘ hadden was het echt tijd om te gaan. In totaal rekenden we € 58,85 af.

Oordeel
Prijs…………………..6,5
Kwaliteit……………..6,0
Comfort………………7,0
Parkeergelegenheid….8,5
Bediening……………6,5
Totaaloordeel……….7,0

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.