druk

Druk weekend gehad. Vrijdagavond Linny opgehaald en daarna lekker naar huis gegaan. Op zaterdagmorgen vond Lin het zonde om uit te slapen, dus vanaf half zes smorgens was het gedaan met de rust. Verder naar de stad geweest, nieuwe kleren gekocht, we hebben nog gezwommen en zijn bij opa en oma geweest. Lin heeft bij opa en oma geslapen, ik ben naar Tubbergen gereden voor een basketbalwedstrijdje. Savonds nog even met Jewe naar een optreden van een obscuur bandje geweest. Was ook wel gezellig, maar wel heel erg warm.

Zondagmorgen ben ik naar Hengelo gereden om de beelden van de basketbalwedstrijd van commentaar te voorzien. Linny ging ondertussen met opa en oma naar het Noorder Dierenpark in Emmen. Met de trein die kant op, dus dubbel pret. Na het basketbalitem kon ik weer richting Raalte rijden. Daar live voor radio verslag gedaan van een handbalwedstrijd van Dijkoraad/Kwiek. Na die wedstrijd weer terug naar Hengelo voor een tv-verslag van die wedstrijd en daarna ben ik naar Zwolle gereden om Linny weer op te halen.

Vanmorgen hebben we uitgeslapen, tenminste: Linny stond toe dat ik tot kwart voor acht bleef liggen. Daarna zijn we maar lekker binnen gebleven. Ik wou eigenlijk naar Attractiepark Slagharen, maar dat is niks waard met dit ***weer. Dus hebben we het binnen gezellig gemaakt. We hebben in de woonkamer een hut gebouwd en de hele kamer ligt vol met matrassen, dekbedden en kleden. Daartussen ligt dan zo ongeveer al het speelgoed van madame.

Tegelijkertijd hebben we samen de vriezer schoongemaakt. Zometeen gaan we lekker zwemmen en daarna moeten we nog even naar de Albert Heijn. IJsjes kopen…..

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.