Diner: Sally O Briens

We hadden afgesproken aan het Bethlehems Kerkplein bij één van de vier daar gevestigde restaurants. Het Wolhuys is vrij duur, Aangenaam goed maar bekend, La Bodega te tapasachtig (niet gek overigens voor een Tapasbar), dus het werd de Ierse pub, Sally ‘O Briens. Ons eetgezelschap van vorige week prikt daar wel vaker een vorkje weg en na vanavond hebben ze er wellicht twee frequente bezoekers bij. We kozen al vrij snel voor het goedkoopste gerecht van de kaart: spare-ribs. Onbeperkt, ook nog eens.

We namen geen voorgerecht, maar kozen voor wat ‘side-dishes’. Gefrituurde uienringen en een gepoft aardappeltje met gegrilde beenham. Het geheel ging vergezeld van een lekkere aardappeltjes en een salade. Op het bord vonden we warme kool en in flinke rapen gesneden warme bietjes. Krijg je niet zo vaak, best vreemd eigenlijk, want het is een hele gezonde, lekkere groente. Het smaakte prima. Van de serveerster kregen we er nog een reep vlees bij en daarna was het genoeg geweest. Geen nagerecht maar een prima kop cappuccino. We rekenden 38,30 af, inclusief vier biertjes.

Oordeel
Prijs…………………..8,5
Kwaliteit……………..7,5 (factor 3)
Comfort………………7,5
Parkeergelegenheid….6,5 (vol in de stad…)
Bediening……………6,5
Totaaloordeel……….7,4

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.