dansschool

Sinds vorige week zit Linny op dansles. Op een logisch, doch slecht uitkomend tijdstip: kwart over drie op woensdagmiddag. Met allemaal kindjes tussen de 3 en 6 jaar ‘dansen’ ze op muziek. Nou ja, muziek: K3, Chipz, Elize. Maar ze vindt het hartstikke leuk. Beetje de armen en benen bewegen, rennen en glijden door de zaal, discolampen en spiegelbollen. Mooi om te zien.

  • Janneke

    Ik moest van de week poetsen bij de oprichtster van de dansschool waar ik ook mijn lessen heb gevolgd. Ik vroeg of haar kleinkinderen (de oudste is zes) ook al dansten. Ja, zei ze, de oudste. Nog geen ballroom hoor, maar van die leuke hup-hop-hup (en ze hupte wat heen en weer en zwaaide met haar armen). 🙂

  • Faya

    Dansen is toch fantastisch! 😀

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.