unit 13

Eind jaren 90 zond de Vara de één van de beste Nederlandse crimi’s ooit uit. Wat heet: er kwamen maar liefst drie series. Al een tijdje wordt Unit 13 herhaald (de serie is ook op dvd verkrijgbaar, maar de Vara is niet zo commercieel en brengt het gewoon ook opnieuw op de buis). Op zaterdagavond is er een klein uurtje ingeruimd voor Peter Tuinman en zijn manschappen, die samen de misdaad moeten bestrijden. Ik herinner me dat ik daar vroeger veel naar gekeken heb. Nu dus weer op tv en -mooi voor de mensen die wat later inschakelen- ook nog allemaal via de pc terug te kijken. Lekker om met dit warme weer te doen. Of iets later, als het weer regent in Nederland…

wordt herhaalt

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.