handbalpotje

Voor RTV Oost volg ik de meeste zaalsporten in de provincie. Met een zes teams op eredivisieniveau (Landstede Basketbal, Landstede Volleybal, Arke Pollux, Perik Jumpers, DOS/WK en Gibo Groep/Kwiek) zijn we in Overijssel redelijk bedeeld. Ook wordt er nog op het hoogste niveau gewaterpolood. Kortom: allemaal prima te doen. Gisteravond stond er een handbalwedstrijd in de achtste finales om de bekerstrijd op het programma: Dalfsen – Kwiek. We deden er niets aan, maar toch leuk om even te gaan kijken. Dalfsen doet het erg goed in de eerste divisie en gaat (vrijwel zeker) promoveren naar de eredivisie. Als Kwiek er in blijft komt er dus weer een eredivisionist bij. In Dalfsen speelde Kwiek met een veredeld tweede/jeugdteam. Toch won de ploeg uit Raalte, 25-27. Ben benieuwd of we hier een voorproefje van komend seizoen gezien hebben.

    Leave Your Comment Here

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.