koud

Gisteren mocht ik namens RTV Oost de voetbalwedstrijd Be Quick ’28 – DOS Kampen van (radio)commentaar voorzien. Lin was mee (dik ingepakt tegen de wind). In verband met de bouw van het nieuwe FC Zwolle stadion en het nieuwe Be Quick complex was er geen beschutting. Normaal neem je plaats op een tribune, maar hier stonden vier witte persstoeltjes naast het veld. Ik klaag normaal niet snel over het weer, maar dit was echt belachelijk koud. Helaas slaat kou vrij snel op je stem, en dat was dan ook wel te horen in het verslag. Vanuit de studio werd al ‘dokter bibber’ geroepen. Ik ben toch meer een zomeravondvoetbal-verslaggever:)

Bijschrift bij de foto: ongeveer een half uur na afloop van de wedstrijd zat ik in de auto. Even een foto van een hand…

 • Joost

  Wwwwwwwas hetttt kkkkkkoud dddan?

 • heyrik

  gelukkig is de sfeer bij Be Quick altijd hartverwarmend, dikke rijen zorgen immer voor een bijna engels aandoende sfeer, prachtig die gezangen, heerlijk die ontlading bij een doelpunt, fantastisch die beminnelijke voorzitter, geweldig die clubliefde, zalig ook die bescheidenheid, van be quick hoeft het allemala niet zo nodig, te ver doorgeschoten ambities kennen ze daar niet….nee ik mag er graag komen!!!
  (brrrrrrrrrrr, wat een ontzettende k-club!), daar winnen en het seizoen is goed.

 • Mozes

  Haha, Heyrik is duidelijk aan vakantie toe.;-)

 • heyrik

  och, na die heerlijke 2-3 van DOS kan ik er juist weer even tegen…dat vreselijke gedoe daar bij Be Quick, elk jaar bombarderen ze zich tot titelkandidaat nummer 1, elk jaar komen er 14 nieuwe spelers bij, gaan er zestien weg, ik word er gek van. Zooooooooooon bek, en dan staan er weer 155 man langs de lijn, waarvan 78 familieleden van de selectie.
  Brrrrrrrrrrrrrrrrr nummer 2

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.