carrack

Gisteravond met vrienden Mozes en Keur naar Paul Carrack geweest. De oud-zanger van band als Squeeze, Mike & The Mechanics en Ace bracht een bezoekje aan Paradiso. Het werd een leuke avond. We kwamen, na een parkeerplek gevonden te hebben, uit in een zijstraat van het Leidseplein om daar bij een Argentijns vreetschuurtje wat vlees naar binnen te werken. Tegen half negen naar de overkant gelopen om daar keurig op tijd voor het begin van het concert binnen te zijn. Carrack, inmiddels wat ouder, dikker en kaler, wist zijn publiek mooi te binden. Leuke quotes en verhalen, maar uiteindelijk ook gewoon goede muziek. De start met Don’t shed a tear was veelbelovend, en ook daarna stelde hij niet teleur. De hits kwamen voorbij, waarij voor mij Dedicated (akoestisch, op piano, mooi), Silent Running (M&TM) en How Long (Ace) de toppers waren. Mooi concert, goed geluid, prettige omgeving. Kortom: een fijne avond. Ook leuk om te zien is dat -ik riep het laatst ook al bij de theatertour van Van Dik Hout, het publiek met een artiest meegroeit. Heb weinig mensen onder de 25 gezien daar. Wel een man met lange regenjas die opeens naast je staat.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.