wikkel

Een paar jaar geleden werd het prachtige boek ‘Sjakie en de Sjokoladefabriek‘ (uit 1964!) van Roald Dahl voor de tweede keer verfilmd. De uitvoering was niet slecht, met Johnny Depp in de hoofdrol als de geniale chocoladeprofessordirecteur Willy Wonka, maar toch: een kleine glimp van de magie van het boek verdween. Het verhaal gaat over de sjokoladefabriek van Willy Wonka. Die maakt de aller-aller-allerlekkerste sjokolade van de hele wereld. Wonka bedenkt een actie met een soort gouden wikkel. Als die wikkel om je sjokoladereep zit, dan wacht je een verblijf in de sjokoladehemel: zijn fabriek. Leuk idee, dachten de marketeers van Bros, daar kunnen we wel iets mee. En dus liggen er nu Brossen in de winkel mét een gouden wikkel. Ik moest er wel één meenemen. Helaas, geen gouden wikkel… misschien hebt u meer geluk…

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.