weblogbbq

Zo. We hebben weer een fijn weekend achter de rug. Zaterdagavond een gezellige verjaardag met barbecue, en op zondag een uitstekend verzorgd festijn bij Erik in Genemuiden. Of festijn, misschien meer een weblogmeeting, in de (prettige) aanwezigheid van Bertil J, Ria, Anne G, B Mirjam, Mozes, Heyrik, Nancy en Michel. Het fruit, de salade, de drankjes en het vlees waren perfect.

Ook leuk dat tijdens zo’n barbecue het vervolg van de route wordt samengesteld. Ik meen volgende week bij Mozes, de week daarna bij Anne/Mirjam en de week daarna bij Michel. Ben nu al benieuwd naar de electrische barbecue;)

 • heyrik

  aldermachtig wat een tempo, de afwas is nog maar net gedaan, of het verslag van de bbq staat er al op, wat een leuke achtertuin eigenlijk als ik het zo beschouw.

 • Mirjam

  Het was inderdaad een geslaagde BBQ, de grappen waren weer van hoog niveau. 😉

 • Bluesmeister

  Was inderdaad een leuke en goed verzorgde middag 🙂

 • Marleen van de Vliet

  Beste Raymond,
  Met interessen ben ik gewezen op je weblog door je collega’s. Uiteraard is elke medewerker welkom om deel te nemen aan een Barbeque. Echter ik neem aan dat dit niet ten koste gaat van je prestaties op het werk. Ik vertrouw erop dat je korte verzuim percentage niet stijgt gezien het aantal barbeques wat je nog in petto hebt.
  Met interesse
  Marleen van de Vliet
  Manager P&O
  Vereniging Eigen Huis

 • Marlies Pernot

  Zo kan het niet langer Raymond. Ik denk dat we eens moeten gaan praten met elkaar.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.