druk weekend

Afgelopen weekend was er weer één uit de categorie druk. Wel leuk overigens. Vrijdagmiddag met Linny naar het zwembad geweest, savonds voor RTV Oost de voetbalwedstrijd GA Eagles – Dordrecht verslagen. Zaterdagmorgen vooral veel in de speeltuin tegenover het huis gehangen en tegen schommels aan geduwd, en daarna Linny bij oma ‘gedropt’ en naar de voetbal. GA Kampen – Flevo Boys; leuk duel in de zaterdag hoofdklasse C. Af en toe aardig voetbal. Ik moet er niet meer aan denken om al die potjes in de vierde klasse te zien. Vreselijk. Savonds naar de basketbal in Zwolle en zondagmorgen daar een (relatief lange) samenvatting van gemaakt voor tv. Kortom: druk, maar wel erg leuk!

Hoe was uw weekend?

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.