stadskamer

Vanavond met mijn (lieve, goede én inmiddels getrouwde) vriendinnetje Maaike een hapje gegeten in Amersfoort. We werden getipt om eens naar De Saffraan, Sober of De Stadskamer te gaan. De entree was wellicht veelzeggend; het parkeerterrein stond vol met Audi’s, BMW’s en Lexussen. Om een lang verhaal kort te maken: de rekening was niet op Febo-niveau. Maar we hebben wel erg lekker gegeten. Bediening top, tempo prima, heel attent én de lekkerste (droge) witte wijn die ik de laatste anderhalf jaar heb gedronken. Eens kijken waar we die flesjes op de kop kunnen tikken…

Fotobijschrift: vrouw zoekt werking van Blackberry uit. Maar verzin in het reactievenster gerust uw eigen bijschrift;)

  • Bertil J. Kok

    Vrouw zoomt zonder zichtbaar resultaat in op geslachtsdeel van tafelgenoot en laat duidelijk haar teleurstelling blijken.

  • Joyce

    The Peppermill is verhuisd naar de Willemskade per 1 juli…misschien daar weer eens gaan kijken naar een jaartje of 2? 😉

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.