vroemmm…

Na 3 jaar Mitsubishi Galant gereden te hebben was het tijd voor iets nieuws. Er zaten wat reparaties aan te komen, nieuwe bandjes, en de versnelling was niet al te lekker meer. Kortom: inruilen. De nieuwe limousine staat al voor de deur: op zaterdag kon ik ‘m ophalen. Het is een Renault Laguna geworden, station, 1900 dCi motor met 120 PK, deels leer interieur, etc. Nog even wat betere speakers en een carkit regelen, voor de rest issie tip-top. Ik ben er blij mee.

  • Pjotr

    gefeliciteerd jongen.. Gezien jou ervaringen met eerdere auto’s ben ik heel benieuwd wanneer je voor het eerst naar de garage moet :-). Je hebt hem toch wel bij een andere dealer nu gekocht he??? Grote bak hoor. wel frans…. en je weet mijn mening over fransen.. afijn. Veel geluk ermee jongen!!

  • Joost

    Goede auto kerel … laat die gast uit houten maar lullen met zijn duitse auto … das een automerk waar ze vroegah nog mensen mee hebben vervoerd naar bepaalde locaties … tssssss

  • Mozes

    Ik zal ‘m snel eens komen bekijken. Bij de combinatie lange bak en Ray denk ik toch ook weer aan een bezoekje aan de chinees hahaha.

  • Janneke

    Wat mij betreft is alles beter dan een Mitsubishi Galant… paar jaar regelmatig in zo’n ding gereden, kon er niet aan wennen. En er was ook nog eens veel te vaak wat mee. Maar niks haalt het bij VW he…

  • Karin

    Roest
    En
    Narigheid
    Achtervolgen
    U
    Lange
    Tijd
    Tsja, dat moest er even uit natuurlijk. Zonder gekheid, ik hoop dat dit vehicel je iets gunstiger is gezind dan de Galant. Ziet er wel netjes uit trouwens (de auto dan he).

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.