hapsterdam

Gisteren weer eens met vriendinnetje Margriet een hapje gegeten in Amsterdam. Nadat mijn navigatiesysteem en het stratenopbreeksysteem van de gemeente Amsterdam het hartgrondig met elkaar oneens waren én ik de Albert Cuyp zes keer had gezien besloot ik maar een ander navigatiepunt in te stellen. Uiteindelijk aan de Ceintuurbaan op het terras van Cafe Restaurant Sarphaat gegeten. En best lekker ook. De kaasfondue is uitgebreid en smaakte prima, en voor zover ik dat kon controleren was dat met de vegetarische taart aan de overkant ook zo. Voor alle duidelijkheid: dat was het gerecht. Om wat bijdehante commentaren voor te zijn. Hoe dan ook: het was weer erg gezellig.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.