vliegen, gevlogen

Nog even terug naar donderdag. Op uitnodiging van Adversitement een dagje wezen vliegen in Lelystad. Smorgens een paar (redelijk) interessante sessies over statistieken, data-analyse, algoritmes en nog veel meer, ‘smiddags ging ‘mijn’ groep vliegen. We waren te gast in de schuur hangar van Polder Aviation. Ja, hoe verzin je het inderdaad, dat moet een bijzonder creatieve geest zijn geweest. Uiteindelijk ben ik in een Cessna 150 gaan vliegen. Zelf achter het stuur (waar de uitdrukking ‘stuurknuppel’ vandaan komt: geen idee, in die Cessna is het gewoon een stuurtje, dat naar links en rechts kan, en naar voren (duikvlucht) en naar achter (stijgen)). Het was erg wennen, maar wel buitengewoon gaaf. Een klein stukje over Lelystad, toen via Zeewolde over het Veluwemeer naar Harderwijk en daar, zo ongeveer bij het Dolfinarium, afgebogen naar Lelystad. Helemaal te gek. Dat moeten we toch nog maar een keer doen:).

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.