Inspiratie

Ergens na de zomer had ik bloginspiratie. Ik heb in veel hoeken en gaten gekeken, maar ben de inspiratie op de een of andere manier kwijtgeraakt. Misschien vanwege de drukte, misschien heb ik wel een heel saai leven. Wie zal het zeggen. Hoe dan ook, ik probeer het nu weer wat op te pakken. Door te kijken naar tweets zie ik wat me boeit, of waar ik druk mee ben. Dat zijn een paar dingen: Delinyah, sport, koken, leven. Gek genoeg al die dingen waar m’n blog over zou moeten gaan. Laat ik beginnen met wat blogs over koken. Dat doe ik in ieder geval elke dag, althans: dat probeer ik te doen. Meestal twitter ik er over, fotootje erbij, klaar. Iets uitgebreider zou dat best hier kunnen staan. Soort kookschrift. En nou kan het best zijn dat dat u niet interesseert. No problem. Dan lees je het lekker niet. Voor al diegenen die wel benieuwd zijn of wellicht een keer een vorkje willen meeprikken; laat het weten in het reactievenster. Daar is dat ding voor. Met een beetje mazzel komt er vanavond nog een stukje te staan over het gerecht van hedenavond: gezonde garnalenroerbak. En anders doen we dat morgen.

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.