eikenhorst

Een aantal mensen weet er al van, maar tot nu toe heb ik het redelijk stil kunnen houden. Het begint er echter toch op te lijken dat we volgend jaar gaan verhuizen. Stadshagen. Ergens vorige maand heb ik me ‘voor echt de allereerste keer ooit’ ingeschreven voor een nieuwbouwwoning. 27 huizen, 533 belangstellenden, kortom: weinig kans. Na een paar weken werd ik gebeld. Ik stond eerste reserve en er had iemand afgezegd… of ik misschien belangstelling had. Wel, die had ik. Maar eerst moest ik nog even op vakantie. Ook belangrijk. Vandaag een afspraak gehad bij de Hypotheker en dat ziet er allemaal wel redelijk positief uit. Offerte aangevraagd en woensdag aanstaande het gesprek bij de makelaar…. Misschien komt het er wel van…

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.