stöppelhaene

Gisteren gezellig met Bertil, Ria en Vincent naar de Stöppelhaene in Raalte geweest. Gezien mijn vroegere activiteiten voor Omroep Raalte weet ik daar nog zeer goed de weg. Ik vind het één van de gezelligste feesten van de regio. Vroeger had je twee tenten naast elkaar bij de Domineeskamp, tegenwoordig hebben ze er een fantastisch podium tussengezet. Open Air. Iets te open wellicht, want we stonden er nog geen vijf minuten of alle stroom viel uit (ook in de tenten, trouwens). Dat was redelijk vlot gefikst, maar de herrie van de band stond ons niet zo aan en dus zijn we maar naar het terras van Blom gegaan. Dat was een voltreffer. Gezellig bandje met een erg leuke blonde zangeres, en de biertap op 2 meter. Het was een mooi avondje.

En nu vanavond maar weer in Zwolle kijken. Racoon, twee losers, én Beef komen optreden. Ik ben benieuwd. Wat gaat u doen?

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.