diner op vrijdag

Een uitstapje. Diner op donderdag zat er vanwege een (uiterst gezellig) personeelsdagje niet in, vandaar dat we een dagje zijn opgeschoven. Natuurlijk wil ik u de ervaringen niet onthouden. De Keurbaas en ik gingen maar even voor de snelle hap. Pizza dus. Nou, dan zijn er niet veel tentjes waar je echt lekker kunt eten. Wij gingen naar Bella Napoli aan het Grote Kerkplein. Geen voorafjes, alleen het (beetje droge) brood met kruidenboter. Een goed glas bier (Grolsch) kwam op tafel en de keuze was snel gemaakt. Ik koos (uit ervaring) voor de pizza Carbonara, aan de overkant werd er ‘Calzone’ geroepen. Vrij vlot kwamen de pizza’s uit de originele steenoven. Over de kwaliteit hoef je bij Bella Napoli niet in te zitten, dus alles smaakte prima. De bediening was ook weer perfect (ik weet niet of er restaurants in Zwolle met mooiere serveersters zijn). Daarna nog een prima cappuccino gehad. In totaal rekenden we € 26,50 af.

Oordeel
Prijs……………………8,5
Kwaliteit………………8,0
Comfort……………….6,5
Parkeergelegenheid….6,5
Bediening……………..8,5
Totaaloordeel…………7,6

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.