lazarus vendetta

Uit! Tevreden legde ik het boek weg. Dat was weer een spannend avontuur. Ray mag graag lezen. Ik probeer elke twee weken in ieder geval één boek te lezen. Soms lukt dat niet en smokkel ik een weekje. Lezen is wat mij betreft meer ontspanning dan kijken naar allerlei infantiele tv-programma’s (nee dames, dan gaat het niet om voetbal).

Dit keer las ik ‘De Lazarus Vendetta’, het nieuwe boek van Robert Ludlum. Goed geschreven, erg spannend, kortom: een aanrader voor diegene die van dit soort leesvoer houdt.

Leest u veel?

 • Bluesmeister

  Ja. Ik lees toch wel 15 a 20 boeken per jaar. Heerlijk hoor…..probleem is wel dat al een boek me te pakken heeft ik ook niet meer kan stoppen met lezen en daardoor de nodige korte nachtjes maak.

 • Anne Baarda

  Ja, ontzettend veel zelfs. Zo heb ik ook bijna alle Ludlum’s maar deze nog niet. Bedankt voor de tip.
  * Anne haast zich naar de Bruna *

 • Janneke

  Ik studeer moderne letterkunde, dus tja, lees ik veel? Momenteel weer bezig in Walker’s Color Purple. Een van mijn favorieten, dus dat scheelt. Maar eigenlijk ben ik een beetje uitgekeken op het lezen, gek genoeg. Net als op de hele studie. (Zin in lezen komt wel weer terug :))

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.