la stalla

De Keurbaas wilde het donderdagavond eerst even bij Public proberen. Nou, gelijk weer doei gezegd, wat een ballentent. Enorm luidruchtig en een stevige rookwalm ontnemen je daar je eetlust. Vandaar dat de Keurbaas voorstelde om naar La Stalla te gaan.

Ik was daar nog nooit geweest. De vorige keer dat we daar een poging ondernamen om een hapje te eten werden we weggesnauwd door een enorme kenau die ons toevoegde: “als je hier wilt eten moet je wel reserveren.” Met enige tevredenheid zagen wij dat we donderdagavond een plekje konden uitzoeken en dat er veel tafeltjes vrij waren. Inmiddels is ook duidelijk waarom.

Vooraf: het ligt niet aan de meisjes daar. De een is nog mooier dan de ander. Het kan af en toe wat vriendelijker (gemeender) maar met de bediening is niet veel mis. Nee, de punten moeten met het diner verdiend worden. En daar gaat het juist mis. Vrij vlot kregen we een biertje en de kaart. Na een minuut of vijf gaven we de bestelling door (vooraf: carpaccio (beide), hoofdgerecht: lasagna (Ray) en biefstuk (Keur). Na een lange dag hard werken lusten we wel wat en dus wachtten we op het brood. Nou, waarschijnlijk hadden we nu nog zitten wachten als we niks gezegd hadden. De Keurbaas vroeg om een stokbroodje met kruidenboter en dat werd “oh ja, natuurlijk” gebracht. Wel vreemd dat dit standaard weggevertje gelijk op de rekening (€ 2,75) werd gezet. Het voorgerecht was niet goed. De carpaccio was wat ongeinteresseerd op het bord gekwakt en was eigenlijk nog te koud om te serveren. Disgenoot Keur meldde dit ook bij de bediening, die zei: “ik zal het bij de keuken melden.” Meer niet. Zo’n ‘zak dr maar in’ melding. Het zou ze sieren om de fout toe te geven en het voorgerecht niet (geheel) te factureren. Gemiste kans, dus.

Bij het hoofdgerecht kwam nog wat brood. Geen kruidenboter, dus daar vroegen we nog even om. Iets later werd het schaaltje met kruidenboter op tafel gekwakt. Op de rekening stond hiervoor weer € 2,50. Echt schandalig. De lasagna was erg heet, maar smaakte lekker. Aan de andere kant genoot Keur van zijn biefstuk. Er kwamen ook wat frieten (€ 2,75) en mayonaise (€ 0,50) bij. We namen geen nagerecht en betaalden uiteindelijk € 58,25.

Oordeel
Prijs…………………..4,0
Kwaliteit……………..4,0 (factor 3)
Comfort………………5,0
Parkeergelegenheid….7,5
Bediening…………… 6,0
Totaaloordeel……….4,90

Eindshot
De ervaring met La Stalla op donderdagavond strekt niet tot enige aanbeveling. Keur was er vroeger vaak geweest maar vond het behoorlijk achteruitgegaan. Veredelde pizzeria met ook wat vlees op de kaart. Te vaak ‘jammer’. Beste tip is om er voorbij te lopen. Er zijn betere (Italiaanse) adressen in de stad.[url]

  • Angelo

    Ik kwam toevalig langs je bevindingen over la Stalla. Nu ben ik diep geschokt hoe je ervaring zijn geweest. Er is in de afgelopen tijd hard gewerkt om de keuken professioneler en vooral beter te maken. En dit is aardig gelukt. De bediening is ook een stuk vooruit gegaan. Dit soort incidenten waar u tegen aan liep zijn bijna volkomen verholpen. Als u naar de kaart kijkt zijn onze gerechten niet belachelijk duur. U kunt het zo duur maken als je wilt. Dat is de kracht van La Stalla. Laat u oordeel niet afhangen van 1 moment. Dat zou ik zeer spijtig vinden. Mvg Angelo

Leave Your Comment Here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.